Introductie Amerikaanse Stock Paal

Promoties

Rond het einde van elke maand brengen wij onze Handy Home folder uit, waarin u allerhande producten kan terugvinden aan uiterst scherpe prijzen! De acties lopen telkens voor 1 maand en zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Tuinhuisjes

Met onze tuinhuisjes van Solid garanderen wij u kwaliteitsvolle producten aan een heel scherpe prijs. Bovendien worden ze GRATIS en op afspraak bij u thuis geleverd. Zo kunt u zonder zorgen uitkijken naar uw eigen tuinhuisje. Neem gerust een kijkje op de website van Solid, waar u een overzicht kan terugvinden van alle mogelijk modellen en kleuren: http://www.solid.eu/catalog/overview/24/nl.

De beste verf uit onze Levis Store

Bij ons staat de prijs ALTIJD in de verf!

We weten allemaal hoe belangrijk de kwaliteit van verf is. Wij willen ervoor zorgen dat u niet steeds op zoek hoeft te gaan naar waar en wanneer de beste verven in promotie staan. Daarom bieden wij u steeds kwaliteitsvolle verf aan, aan de scherpste prijzen. Dit houdt in dat wij steeds de promoprijzen van onze concurrenten hanteren. Zo bent u elke dag zeker van een eerlijke prijs. Bovendien kan u ter plaatste in onze winkel de gewenste kleuren uitkiezen en laten mengen in onze eigen verfmengmachine.

Onze folder

Rond het einde van elke maand brengen wij onze Handy Home folder uit, waarin u allerhande producten kan terugvinden aan uiterst scherpe prijzen! De acties lopen telkens voor 1 maand.